More


  Campanie PSD la Carei

  =

  În prima săptămână din campania electorală, candidaţii PSD la Consiliul Local Carei, în frunte cu Ioan Oneţ, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Carei, şi însoţiţi de echipa de campanie, am fost în mijlocul careienilor, luând la pas oraşul nostru.

  Săptămâna aceasta am fost în mijlocul locuitorilor din cartierul Mihai Viteazul nr.2. Membrii echipei PSD le-au ascultat nemulţumirile şi dorinţele oamenilor, ocazie cu care le-a fost prezentat programul nostru electoral.

  Scopul PSD este să fie aproape de oameni deoarece politica se face cu oameni și pentru oameni.

  Vineri s-a alăturat și echipa de campanie PSD Satu Mare alături de candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Radu Roca. Împreună, membrii celor două echipe au ascultat careienii, am schimbat păreri și am identificat soluții pentru dezvoltarea judeţului nostru!

  ”Continuăm în forţă campania electorală. Vrem să ajungem în fiecare cartier şi pe fiecare stradă din municipiul Carei pentru a afla problemele cu care se confruntă oamenii şi pentru a găsi soluţii de rezolvare a lor în viitorul mandat, în calitate de aleşi locali”, spun la comun candidații PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img