More


  Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, Radu Roca, și-a prezentat proiectele și soluțiile de viitor

  =

  Candidatul Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Radu Roca, împreună cu echipa de candidați la alegerile locale au continuat ieri și alaltăieri întâlnirile cu cetățenii județului Satu Mare.

  Miercuri, 2 septembrie, echipa PSD a fost prezentă în prima parte a zilei în Țara Oașului, în comunele Bătarci și Tarna Mare.

  Aici împreună cu candidații PSD pentru funcția de primar Vasile Mondoca și Vasile Buhai au avut ocazia să asculte problemele cu care se confruntă oșenii și așteptările lor de la noul președinte al Consiliului Județean.

  Totodată, Radu Roca a avut ocazia să le prezinte câteva dintre proiectele pe care, ca și președinte al CJ, le are pentru Zona Oașului. În a doua parte a zilei, social- democrații au stat de vorbă cu sătmărenii din cartierul 14 Mai din municipiul Satu Mare.

  Joi, 3 septembrie, campania electorală a continuat în comunele Apa și Medieșu Aurit împreună cu candidații la funcția de primar Ioan Anițaș și Radu Măgureanu.

  Și în aceste comune mai sunt multe de făcut, candidații PSD locali fiind pregătiți cu soluții și proiecte concrete pentru a rezolva problemele oamenilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img