More


  Chiar dacă a făcut un scor bun la alegerile locale Adrian Albu nu mai este președintele PNL

  - Advertisement -


  Rezultatele de la locale lasă organizațiile PNL fără șefi. Șapte lideri din teritoriu și-au depus mandatul în ședința conducerii PNL de miercuri dimineață. De altfel, Lovovic Orban le-a cerut celor care au avut un scor de sub 27% să se retragă de la șefia organizațiilor. Practic în Satu Mare PNL a obținut un scor bun pentru partid dar nu unul satisfăcător pentru liderii de la București.

  Deși din sursele noastre cei 7 au fost demiși aseară ,azi de dimineață în ședința de Birou Permanent Național cu șeful național al PNL ,Ludovic Orbán, aceștia au demisionat. Ce ți și cu politica asta?

  Cei care și-au anunțat demisiile au fost Nicolae Robu (Timiș), Ionel Paler (Bacău), Marcel Romanescu (Buzău), Adrian Albu (Satu Mare), Lucian Heiuș (Hunedoara), Tinel Gheorghe (Ialomita) și Alexandru Dănăilă (Brăila).

  Rezultatele alegerilor, pentru unii mumă pentru alții ciumă
  Nu ținem parte nimănui și nu dăm cu bota da ca peste tot în România ,nici în PNL nu putea să fie altfel,dreptatea e doar pentru unii sau cum se zice la noi pentru unii mumă pentru alții ciumă. Zicem asta cel puțin pentru moment, deoarece la București unde filiala e condusă de Violeta Alexandru, iar scorul PNL a fost de 19% nu s-a lăsat nici cu demiterii nici cu demisii.

  Reamintim faptul că PNL Satu Mare a obținut un număr de 23 de primării. Un scor mult prea bun în istoria modernă în județ pentru PNL.

  Pregătirii pentru alegerile parlamentare
  La finalul ședinței, Ludovic Orban a precizat că demisiile au fost de onoare, iar în scurt timp vor fi instalate conduceri interimare la șefia celor șapte organizații. El a precizat că prioritatea partidului sunt alegerile parlamentare pe care PNL vrea să le câștige.

  Așadar în traducere liberă ,bătaia este acum pe locurile eligibile la parlamentare iar cei care au fost demiși să se șteargă pe bot.

  Conform surselor noastre Adrian Cozma este favorit la locul 1 la Camera Deputaților.

  Lucian Bode va decide cine conduce PNL Satu Mare
  Orban a anunțat și ce urmează să se întâmple în filialele PNL rămase fără președinți. Responsabilii regionali, împreună cu Secretariatul General al PNL, vor face o analiză, astfel încât o conducere interimară să fie numită cât mai repede. “Am mandatat vicepreședinții regionali, împreună cu Secretariatul general al partidului să facă o consultare a organizațiilor, a primarilor, a filialelor locale, astfel încât să putem desemna, în cel mai scurt timp, conduceri interimare care să crească performanța partidului la alegerile parlamentare”, a declarat Ludovic Orban după ședința care a avut loc la sediul PNL.

  Având în vedere că de Satu Mare răspunde Lucian Bode,ministrul transporturilor,cel care este originar din Sălaj,el va decide cine va fi interimar până la alegerile din Aprilie 2021 de la PNL Satu Mare.Cel mai probabil că va fi numit Adrian Cozma, cel care a ieșit pe locul doi la Alegerile locale ,pentru președinția Consiliului Județean ,Satu Mare și cel care în ultima vreme are o mare influență în Organizația județeană a PNL Satu Mare.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img