More


  Claudiu Sulea – candidat ALDE la Consiliul Local Satu Mare

  =

  Licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un Masterat în Politici Administrative, având o experiență vastă atât în sectorul privat, cât și în administrația publică, Claudiu Sulea candidează din partea ALDE pentru un loc în Consiliul Local Satu Mare în următorul mandat.

  După o carieră de 17 ani în departamentele Tehnic și Vânzări într-o mare companie de telecomunicații, în 2012 a devenit directorul comercial al Aeroportului Satu Mare, dar la scurt timp după ocuparea acestui post a răspuns invitației președintelui proaspăt ales la conducerea Consiliului Județean, Adrian Ștef, devenind șeful de cabinet al acestuia.

  În cei patru ani de mandat s-a implicat, din această funcție, în toate domeniile de activitate ale instituțiilor subordonate Consiliului Județean: servicii sociale, infrastructură, proiecte de investiții, cultură, sport etc. Nu a uitat, însă, aeroportul și a avut o contribuție substanțială la proiectul în valoare de 15 milioane de euro prin care s-a modernizat și s-a extins atât clădirea, cât și pista de aterizare.

  Tot el l-a asistat pe președintele Adrian Ștef în negocierile pentru aducerea la Satu Mare a primei și deocamdată singurei curse aeriene internaționale de Londra. Sătmărenii își mai amintesc cu plăcere de cele mai spectaculoase mitinguri aviatice, pe care tot Claudiu Sulea le organiza în fiecare an, împreună cu Adrian Ștef şi echipa Consiliului Judeţean, cu invitați de renume din străinătate și zeci de mii de spectatori.

  După încheierea mandatului s-a întors pe postul său de la aeroport, unde se ocupă și acum de bunul mers al lucrurilor. Între timp s-a implicat și în politică, fiind președintele interimar al Organizatiei Municipale ALDE Satu Mare, pozitie din care a decis să candideze pentru un loc în Consiliul Local. ”În forul decizional, doresc să muncesc pentru dezvoltarea orașului ” – spune Claudiu Sulea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img