More


  Claudiu Tămășan, candidat la Consiliul Județean: “Duminicã va fi votul vostru de luptã!”

  =

  Ne apropiem de închierea celor 4 săptămâni de campanie electorală. Dragi prieteni, cetățeni, vreau să vă spun că au fost săptămâni grele, obositoare, dar frumoase. Zi de zi alături de echipa ALDE am străbătut sute de kilometri, am luat la pas localitate după localitate și am reușit să ajungem în fața multora dintre dumneavoastră, să stăm de vorbă, să vă ascultăm și să facem schimb de opinii.

  Ne-ați fost alături zi de zi, ați avut răbdarea și deschiderea de a ne acorda câteva minute iar noi am apreciat cu desăvârșire acest lucru. Nu ne rămâne decât să vă mulțumim
  De altfel, știu că v-ați săturat de promisiuni, dar stiți că noi nu ne-am prezentat în fața dumneavoastră cu promisiuni ci cu asigurări. Asigurarea că putem duce un trai mai bun, că împreună putem face ca județul nostru să se dezvolte și să își atragă tinerii înapoi acasă.

  Suntem norocoși să avem un județ atât de bogat, însă pentru a-l valorifica avem nevoie de dumneavoastră! E timpul să ne dați șansa să vă demonstrăm că v-am ascultat, că avem cu toții același scop!

  Vă invit ca în data de 27 septembrie să ieșiți la vot, să vă exercitați dreptul! Haideți să nu fim codașii prezenței. Duminică va fi strigătul vostru de luptă. Strigătul că vă doriți schimbarea și că puterea e de fapt în mainile voastre! Duminică, pe 27 septembrie, votați ALDE pe toate buletinele de vot!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img