More


  Codul Rutier, călcat în picioare de unii șoferi

  =

  Unii șoferi sunt de-a dreptul inconștienți și calcă în picioare Codul Rutier atunci când se urcă la volan și devin un devărat pericol public. Astfel, la acest final de săptăână, polițiștii sătmăreni au depistat în trafic șoferi care nici măcar nu avea permis sau care erau pulbere de beți la volan.

  Fără permis  și cu mașina neînmatriculată
  Vineri, 18 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad, au identificat în trafic, pe strada Livezilor, din oraș Tășnad, un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

  Beți la volan
  Sâmbătă, 19 septembrie a.c., în jurul orei, 22.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Orașu Nou, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

  La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei, 00.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Micula, care se afla la volanul unui autoturism pe raza de competență, sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În toate cazurile prezentate s-au întocmit dosare penale.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img