More


  COSMIN SOMEȘAN, candidatul PMP la Primăria comunei Pomi

  =

  Stimați locuitori ai Comunei Pomi,
  Dragi concetățeni,
  Numele meu este Cosmin Someșan. Cei mai mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți, pentru că mi-am petrecut copilăria pe aceste frumoase meleaguri și am rămas un fiu de nădejde al comunei. Familia mea, soția și cei doi copii ai mei sunt mereu cu sufletul alături de comuna noastră, aici ne sunt rădăcinile, părinții și bunicii mei.

  Am onoarea să fiu candidat la funcția de primar al comunei Pomi din partea Partidului Mișcarea Populară la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

  Comuna Pomi este una dintre cele mai frumoase unități administrativ-teritoriale din județul Satu Mare, cu oameni harnici, de nădejde, și are un mare potențial de dezvoltare. Iubesc comuna Pomi și oamenii care locuiesc aici și tocmai de aceea m-am hotărât să candidez la funcția de primar, pentru că sunt hotărât să muncesc, să realizez mai mult decât s-a făcut până acum, să lupt pentru drepturile noastre, ale tuturor.

  Sunt conștient, la fel ca și dumneavoastră, că lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar cu hotărâre, implicare, dinamism și dorința de a realiza mai mult pentru Pomi, care să rămână copiilor și nepoților noștri, putem reuși!

  Iată prioritățile mele pentru Comuna Pomi, ca primar ales din partea PMP:

  * Apă potabilă și canalizare pe toate străzile, pentru toți cetățenii. Am identificat resursele necesare pentru ca primăria să suporte costurile a 5 metri cubi de apă potabilă/ lună pentru fiecare gospodărie racordată la sistemul centralizat de apă și canalizare.

  * Atragerea de fonduri europene pentru realizarea unor importante obiective de investiții, pietruiri/asfaltări de drum și alte lucrări necesare dezvoltării infrastructurii, precum și atragerea unor investitori privați în comună, cu scopul de a crea locuri de muncă pentru cetățeni.

  * Educație în condiții moderne pentru copiii noștri, prin reabilitarea și modernizarea tuturor unităților de învățământ de pe raza comunei. Copiii reprezintă viitorul. Lor trebuie să le oferim educația și resursele necesare pentru a se dezvolta, dar mai ales pentru a le oferi condiții să rămână pe plaiurile natale și să nu ia calea străinătății, ci să folosim ideile și energia lor creativă. Viitorul comunei Pomi nu poate fi gândit fără educație, cu atât mai mult cu cât un popor fără cultură și fără educație este unul lipsit de libertate, sărac spiritual și fără perspective.

  * Asistență socială implicată în integrarea persoanelor aflate în nevoie sau cu nevoi speciale, cu drepturi și obligații egale cu toți ceilalți. În acest sens, prioritatea mea ca și primar este crearea unui complex de odihnă și tratament pentru persoanele vârstnice. Seniorii comunei Pomi vor avea la dispoziție spații în care să-și petreacă timpul liber, să socializeze alături de alți cetățeni și să desfășoare diverse activități, iar cei aflați în nevoie vor putea beneficia de o masă caldă și alte măsuri de sprijin pe care orice autoritate locală este obligată să le ofere. În plus, pentru funcționarea acestui complex social ar fi nevoie de oameni calificați în domeniu, ceea ce înseamnă crearea a 50 de locuri de muncă.

  *Administrație transparentă care să asigure informarea corectă a cetățenilor asupra modului în care sunt cheltuiți banii publici, dar și simplificarea procedeelor de rezolvare a demersurilor ce țin de administrația locală.

  Sunt doar câteva din prioritățile mele, ca viitor primar, pentru că iubesc această comunitate și îmi doresc să o văd dezvoltându-se și prosperând. Aceasta este viziunea mea, realistă și responsabilă pentru viitorul comunei Pomi.

  Sunt convins că în perioada imediat următoare, până la data la care se vor desfășura alegerile locale, veți auzi sau citi multe promisiuni din partea tuturor candidaților. Vă îndemn să nu le ignorați, ci să le studiați și cântăriți cu mare atenție, iar în 27 septembrie 2020 să fiți alegători informați care își exercită responsabil dreptul de a vota.

  Știu că ÎMPREUNĂ putem realiza multe alte lucruri pentru ca toate localitățile care fac parte din comuna Pomi să ajungă la standardele unor comunități moderne, europene.

  Vrem să ne mândrim cu această frumoasă comunitate în viitor și vrem ca tinerii să ne rămână ACASĂ!

  Vrem să ne mândrim cu ordinea, curățenia și viața prosperă în comuna Pomi!

  Votați Partidul Mișcarea Populară!

  TOȚI pentru Pomi! Toți pentru SCHIMBARE!

  Cu prietenie, al dumneavoastră

  Cosmin SOMEȘAN,
  Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al comunei Pomi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img