More


  Cuplurile de aur și de diamant, premiate la Satu Mare

  =

  Curtea Teatrului de Nord Satu Mare a găzduit ieri un nou eveniment dedicat cuplurilor de diamant și de aur care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

  Primarul municipiului, Kereskényi Gábor și viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu bănesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.

  ”Mă bucur să mă aflu astăzi, aici alături de dumneavoastră în acest decor foarte frumos. Vă urez tuturor bun venit și vă felicit că ați ajuns să sărbătoriți acest moment frumos care marchează 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.

  Acum e moment de bilanț, după patru ani de muncă. Și chiar mă gândeam că avem o datorie față de Dumneavoastră, noi, cei de la Primărie, pentru că ați muncit să faceți din acest oraș unul în care să îți facă plăcere să trăiești. Și cred că de patru ani am revenit pe drumul cel bun și vom continua și pe mai departe.

  Prin acest gest pe care îl facem azi, prin diploma și premiul pe care vi-l oferim, vă cinstim și vă prețuim pentru modul în care ați știut să vă arătați respectul unul pentru celălalt, pentru familie și pentru valorile care stau la baza societății noastre.

  Într-o lume zbuciumată, modelele de viață au devenit o floare rară. Lecțiile de caracter trebuie respectate și transformate în modele ale comunității locale. O astfel de lecție, poate cea mai grea dintre toate încercările pe care ni le pune în față viața este căsnicia. Vă urez multă sănătate, multă fericire și să aveți în continuare parte de ani mulți și sănătoși împreună”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

  În cadrul evenimentului au fost premiate 7 cupluri care au aniversat nunta de diamant și 42 de cupluri care au marcat nunta de aur.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img