More


  De ce crede Radu Panait, candidatul USR PLUS, că poate câștiga Primăria Satu Mare

  =

  Până nu demult, Radu Panait era un antreprenor de succes sătmărean, fără legături cu viața politică. Reușitele sale din mediul privat se datorează în totalitate perseverenței, intuiției și energiei sale, fără a beneficia de sprijin din partea unor oameni influenți.

  Radu spune că societatea noastră a fost ținută în loc de iluzii și amăgiri din partea vechii clase politice, dar în prezent schimbarea pare să fie cuvântul de ordine al sătmărenilor. Radu este clasat pe locul 2 în sondaje și se demonstrează că e principala alternativă la vechii conducători.

  Fără a beneficia de resursele partidelor tradiționale, Radu e foarte activ pe Facebook și bate la pas zilnic cartierele orașului din dorința de a discuta cu cât mai mulți sătmăreni. Majoritatea oamenilor pe care îi întâlnește se declară mulțumiți că, în sfârșit, apar oameni noi, tineri și cu viziune în politică.

  Radu Panait a adus în atenția sătmărenilor faptul că actualul primar a fost ales cu doar 16% din totalul sătmărenilor cu drept de vot, ceea ce înseamnă că, la o prezență masivă la vot, aceste calcule pot fi date peste cap.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img