More


  Direcția de Asistență Socială Satu Mare distribuie măști gratuite persoanelor nevoiașe

  =

  Având în vedere instituirea stării de alertă pe teritoriul României conform Hotărârii CNSU nr. 24 din 14.05.2020, prin care se prevede obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, in spații închise, Directia de Asistenta Sociala Satu Mare vine in spijinul cetatenilor prin distribuirea mastilor gratuite urmatoarelor categorii de persoane :

  – Persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social ;

  – Persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;

  – Pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, inclusiv;

  – Persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale prevăzute de și privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

  Pentru a fi operativi și pentru a ajunge cât mai repede aceste măști în posesia cetățenilor, am organizat distribuirea lor în următoarele locații :

  – Sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, strada Ilișești, nr.4 – pentru beneficiarii care au domiciliul în zona 14 Mai și zonele învecinate;

  – Imobilul de pe strada Lucian Blaga, nr.409 (Curtuiuș)- pentru persoanele care au domiciliul în zona Carpați I, II, Micro 17, Lucian Blaga, Curtuiuș și zonele învecinate;

  – Sediul Fundației Maurer, de pe strada George Coșbuc, nr.5 – pentru persoanele care au domiciliul în zona Titulescu, zona Centrală și zonele învecinate;

  – Sediul Centrului de zi ,,Speranța”, de pe strada C.A.Rosetti, nr.2/A, pentru persoanele care au domiciliul în cartierele Micro 14, 15, 16, Soarelui și zonele învecinate.

  Persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social și persoanele din familiile beneficiare ale alocației pentru susținerea familiei sunt rugate să se prezinte la sediul Instituției Direcției de Asistență Socială, pentru a intra în posesia măștilor de protecție!

  Activitatea de distribuire a măștilor de protecție se va desfășura cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție (mască, mănuși, dezinfectant și respectarea distanțării sociale), zilnic, de marți, 15 septembrie 2020, până vineri, între orele 08:30-14:30.

  Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul : 0261-714195 sau pe adresa de e-mail info@dassatumare.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img