More

    DOREL COICA: UDMR folosește în campania electorală practici care depășesc cu mult limita bunului simț

    Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, este de părere că UDMR folosește în campania electorală practici care depășesc cu mult limita bunului simț.

    ”Dragi sătmăreni,
    UDMR folosește în campania electorală practici care depășesc cu mult limita bunului simț. Sunt atât de obsedați să rămână la putere încât trimit scrisori prin care cer votul unor oameni trecuți în neființă de foarte mulți ani. Le cer public celor de la UDMR să oprească acest mod mizerabil de a face campanie și să nu își mai bată joc de memoria celor plecați de lângă noi și de familiile acestora.
    Mai mult decât atât, sătmărenii susțin că au găsit în căsuțele poștale, în ultimele zile, scrisori electorale din partea UDMR expediate direct pe numele lor, fără a fi membri ai acestui partid și fără să-și fi declinat datele personale spre această formațiune politică. Materialul de propagandă electorală, semnat de primarul Kereskenyi Gabor și de președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, a apărut în căsuțele poștale concomitent cu factura de la Apaserv”, a mai spus candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE