More

    DOREL COICA: Vă spun eu cine a schimbat fața orașului

    Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, și-a prezentat, într-o postare pe Facebook, principalele sale realizări ale mandatului precedent.

    ”Oare dumnealui și-a asumat demolarea garajelor, încasând înjurături în timp ce se rezolva problema locurilor de parcare din cartiere? Dumnealui a anvelopat peste 1000 de apartamente? Dumnealui a reabilitat Piețele Someș, Micro 17 sau cea din Carpați, piețe care erau adevărate focare de infecție? Domnule primar, cine v-a lăsat proiectul și finanțarea pentru reabilitarea Pieței Mici?

    Cine a reabilitat în întregime Teatrul de Nord, refăcând în totalitate un proiect greșit, moștenit de la administrația precedentă? Cine a făcut peste 20 de spații de joacă pentru copii și două terenuri sintetice de minifotbal? Acum terenurile sunt în paragină iar unele locuri de joacă le-ați desființat. Cine a asfaltat drumul de Sătmărel, un drum neglijat de toate administrațiile precedente iar acum și de administrația dumneavoastră? Cine a reabilitat în totalitate Casa Meșteșugarilor?

    Cine a făcut Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri? Cine a făcut Centrul Multifuncțional Social de pe Aleea Mircești? Cine a reabilitat școli, grădinițe și creșe? Doamna Stanca, Avram Iancu, Ion Creangă, Bălcescu-Petofi, Școala Nr. 10, cine le-a reabilitat și modernizat?

    Apropos, ce ați făcut pentru Școala Nr. 10 în afară de faptul că i-ați schimbat numele? Cine a asfaltat peste 20 de străzi de pământ? În perioada cărui primar era Olimpia Satu Mare în Liga 2? Cine a tăiat fondurile echipei de baschet feminin, unde nașul dumneavoastră Vasile Fogel călca în picioare banul public, și a redirecționat banii către centrele de copii și juniori?
    Vă spun eu cine a schimbat fața orașului, domnule primar. Sătmărenii au făcut asta, cu banii lor munciți din greu. Și pe timpul mandatului meu! O zi bună tuturor!”, sună postarea candidatului PSD la Primăria Satu Mare, Dorel Coica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE