More


  Edvin Marton a fost ultimul concert special înainte de renovarea Centrului Nou

  =

  Sâmbătă, 19 septembrie, violonistul câștigător al premiului Emmy, genialul Edvin Marton, a susținut un concert excepțional, împreună cu Orchestra Filarmonică Dinu Lipatti din Satu Mare. Aproape 500 de spectatori au participat la concertul Rock Symphony organizat de Fundația pentru Școală, evenimentul s-a desfășurat în aer liber, în deplină conformitate cu reglementările COVID.

  Gábor Kereskényi, primarul municipiului Satu Mare, l-a salutat pe artist și i-a felicitat pe organizatori: „Concertul genialului Edvin Marton susținut sâmbătă seara în Piața 25 Octombrie marchează finalul unei epoci, dar și un nou început. Piața 25 Octombrie va intra în reabilitare pentru a căpăta o nouă față, demnă de acest secol. Edvin Marton este ultimul mare artist care a concertat aici, dar spectacolele vor fi reluate după finalizarea lucrărilor. Le mulțumesc tuturor care au contribuit la reușita concertului de sâmbătă seara, organizat perfect, cu respectarea tuturor normelor anti-Covid.”

  În Piața 25 Octombrie, lucrările de modernizare de mult așteptate vor începe în două săptămâni. Valoarea investiției finanțate de UE depășește 7 milioane de euro: cele două maluri ale orașului vor fi conectate printr-o pasarelă elegantă, iar Centrul Nou va fi reconstruit cu o pistă pentru biciclete și multe îmbunătățiri pentru a deveni, din nou, un spațiu public pentru sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img