More


  Evenimentele Sam Studia au continuat cu muzică folk de bună calitate. Anna&Moni +Francis – emoţie la superlativ într-o frumoasă seară de septembrie

  =

  Pornită acuma patru săptămâni, seara de muzichie (care deja tinde să devină o tradiţie) de marţi a mai adăugat un moment de calitate iniţiativei asociaţiei Sam Studia, aceea de a oferi talentelor nedescoperite posibilitatea de a performa.

  De data aceasta au urcat pe scena amenajată în curtea barului Moose, două voci de anvergură, care până acum au performat doar în faţa prietenilor, şi pe care sperăm să le mai auzim de acum înainte pe scenele sătmărene la evenimnete şi mai serioase. Este vorba de Anna Alcazar Rios (tamburină) şi Monica Ivan ( chitară) acompaniate excelent acustic de către Francisc Edmund Balogh.

  Cu un playlist foarte variat, de la Bob Dylan, trecând prin Animals şi Directia 5 şi terminând cu Magda Puskas şi Maria Tănase cele două au creat multă emoţie în rândul care în majoritatea timpului au cântat împreună cu cele două, de acum, artiste.

  Darian Ienăşoiu iniţiatorul acestei acţiuni şi leaderul asociaţiei Sam Studia ne-a declarat că se doreşte a se crea un spaţiu în care orice artist să se poată expune.” Să ajungă la public, să câștige experiență cu public dacă e vorba de performing art, şi să şi câștige un bănuț, chiar dacă e mai mult simbolic. Noi sperăm ca pe parcurs să atragem și alte tipuri de artă: poezie, teatru, arte plastice, şi chiar chestii neconvenționale gen iluzionism, comedy show, dans” , ne-a declarat tânărul iniţiator.

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img