More  Florisal câștigă la Curtea de Apel Oradea litigiul cu Primăria Satu Mare

  - Advertisement -

   

  După ce în prima instanță câștigat la Satu Mare, firma de salubritate Florisal a câștigat și la Curtea de Apel Oradea contestația depusă la licitația privind atribuirea serviciului de salubritate a municipiului Satu Mare. De data aceasta, decizia este definitivă și irevocabilă, iar firma Florisal trebuie să fie declarată drept câștigătoarea respectivei licitații.

  Proces câștigat la Satu Mare
  După cum se știe, în urma licitației pentru salubrizarea municipiului Satu Mare, câștigătoare a fost declarată asocierea AVE Bihor-RDE HARGHITA SRL. Ulterior, Florisal a contestat licitația și a câștigat contestația în instanță.

  Proprietarul Firmei Florisal, Vasile Pușcaș, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că Primăria a respins nefondat firma Florisal de la licitația privind acordarea, pentru următorii zece ani, a serviciului de salubrizare din municipiul Satu Mare.

  Ulterior, Florisal a contesta în instanță decizia Primăriei Satu Mare, iar magistrații sătmăreni i-au dat câștig de cauză firmei de salubritate.

  ”Respinge exceptia inadmisibilitatii cererii de interventie accesorie, invocata de catre contestatoare. Admite în parte contestatia formulată de contestatoarea SC FLORISAL SA, cu sediul în Satu Mare. Obliga intimata sa adopte masurile de remediere necesare restabilirii legalitatii, respectiv reevaluarea ofertei contestatoarei, cu luarea in considerare a propunerii financiare a acesteia. Anuleaza Raportul final al procedurii de atribuire. Obliga intimata sa reia procedura de atribuire de la momentul procedurii anterior actelor anulate, cu respectarea reevaluarii ofertelor depuse de catre ambele ofertante in cadrul procedurii de atribuire si cu luarea in considerare a propunerii financiare din oferta contestatoarei”, se arăta în Soluția instanței sătmărene.

  Decizie definitivă și irevocabilă
  Primăria Satu Mare a continuat litigiul în isntanță cu Florisal, astfel că speța a fost judecată la Curtea de Apel Oradea. Și judecătorii de aici au decis în favoarea firmei de salubritate, la fel ca magistrații sătmăreni.

  ”De data aceasta, nu mai există nicio cale de atac. Florisal a câștigat definitiv și irevocabil cu Primăria Satu Mare. Acum se poate spune, cu certitudine, că Florisal este câștigătoarea licitației pentru serviciul de salubrizare a municipiului Satu Mare. Primăria nu mai are ce să facă acum”, a mai declart, pentru GNV, managerul general firmei Florisal, Vasile Pușcaș.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare