More


  FOTO. Accident CUMPLIT. Doi MORȚI. Mulți răniți GRAV. Ambulanță cu PACIENȚI, implicată

  =

  Un cumplit accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva zeci de minute între Ciuperceni și Livada. În circumstanțe încă necunoscute, o autoutilitară care transporta muncitori în care se aflau cinci pasageri, s-a lovit frontal o ambulanță SAJ, în care se aflau trei pasageri, inclusiv un pacient. În accident a mai fost implicată și un autoturism.

  În urma accidentului, au rezultat mulți răniți grav, dar și doi decedați.

  ”In acest moment, se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru stingerea unui autovehicul în cazul unui accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada între un autoturism și o ambulanța aparținând SAJ. La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD. [07.09, 07:17] +40 746 793 529: Accidentul s-a produs între o autoutilitara și o ambulanță. In autoutilitara au fost 5 pasageri, iar în ambulanță 3 pasageri”, spun pompierii sătmăreni.

  Martori de la locul accidentului sun că la fața locului intervin șase echipaje medicale. Sunt deja doi decedați, dar deocamdată nu se știe din care dintre mașinile implicate.

  Vom reveni cu amănunte.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img