More


  FOTO. RAZIE de amploare în ȚARA OAȘULUI! Ce au URMĂRIT oamenii LEGII

  - Advertisement -

  În data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Negrești Oaș împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor Poliție Rurală Gherța Mică și Negrești Oaș, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localităților Negrești Oaș, Turț, Batarci, Orașu Nou, Bixad, Certeze și Racșa.

  Astfel au fost desfășurate activități pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor comise prin violență, a celor îndreptate contra vieții și integrității persoanei sau îndreptate împotriva bunurilor personale și contra intereselor acestora, asigurarea unei fluențe corespunzătoare a traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere, asigurarea unui climat de siguranță civică, activități ilicite privind comercializarea produselor de tutun și alte produse accizabile, activități ilegale din domeniul circulației, depozitării și comercializării materialului lemnos precum și respectarea Legii nr. 55/2020, pentru situații de alertă în zonele arondate.

  Ocazie cu care au fost legitimate 182 de persoane și au fost verificate 5 societăți comerciale, fiind aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9 425 de lei.

  De asemenea, au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare și au fost puse în executare 2 mandate de aducere.

  La acțiune au participat polițiști de frontieră, jandarmi și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestieră Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img