More


  GRAD VASILE, candidatul PSD la primăria Socond: ”Îmi doresc doar să fim cu toții sănătoși, să putem realiza ÎMPREUNĂ tot ceea ce ne-am asumat pentru comuna Socond”

  =

  Candidatul PSD la Primăria Socond, Vasile Grad, a afirmat că a ales să candideze condus de cea mai sinceră formă de iubire a semenilor și a locului unde s-a născut. Își dorește ca toți cetățenii comunei să fie sănătoși ca să realizeze ÎMPREUNĂ tot ceea ce ne-am asumat pentru comuna Socond.

  Mesajul candidatului PSD, GRAD VASILE, adresat alegătorilor comunei Socond
  ”Dragi prieteni !
  Condus de cea mai sinceră formă de iubire a semenilor și a locului unde m-am nascut, am ales sa candidez pentru functia de Primar al comunei Socond.

  Am avut privilegiul să mă nasc in localitatea Hodisa, într-o familie de oameni simpli, unde am învățat de mic să am încredere, să visez fără bariere, să respect și să iubesc oamenii, natura, lumea în care trăim, divinitatea, fiindu-mi insuflate valori care stau și astăzi la baza acțiunilor și interacțiunilor mele.

  Unii au luat în derâdere, adesea, că sunt omul care, deși școlit, pune mâna efectiv și face treabă, considerand că o fac doar pentru poze, însă cei apropiati știu foarte bine că așa sunt eu. Nu mi-a fost niciodată rușine să schimb pantofii cu cizmele, să îmi suflec mâneca hainei și să iau sapa în mâna.

  Cu binecuvantarea Celui de Sus, uneori prin patimă, dar cu toată credința și dragostea, încrederea și curajul merg doar înainte, întotdeauna, convins că Dumnezeu ne încearcă, dar nu ne părăsește niciodată, este mereu acolo, în sufletul nostru.

  Îmi doresc doar să fim cu toții sănătoși, să putem realiza ÎMPREUNĂ tot ceea ce ne-am asumat pentru comuna Socond.

  Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze, să ne fie ghid în tot ceea ce gândim și facem pentru comunitate și pentru comuna noastra iubita!

  Mulțumesc din suflet pentru susținere!”, este mesajul transmis candidatul PSD la Primăria Socond, Grad Vasile.

  Realizările fostei și actualei administrații PSD la Socond
  Fosta și actuala administrație PSD de la Socond, condusă în prima parte de primarul Ioan Crasnai, iar mai apoi de viceprimarul cu atribuțiuni de primar, Cucuiet Stănică, au reușit să realizeze o serie de investiții în perioada 2016-2020.

  Unul dintre cele mai importante investiții realizate este finalizarea Proiectului integrat măsura 3.2.2 constând în introducerea apei potabile în localitatea Socond, plus canalizare și asfaltarea drumurilor comunale. De asemenea, a fost reabilitat Căminul Cultural Hodișa.

  – construcție corp clădire nou Grădinița Socond

  – reabilitare, modernizare Căminul Cultural Soconzel

  – reabilitare modernizare Căminul Cultural Cuța

  – reabilitare modernizare Căminul Cultural Stâna

  – implementare proiect introducere apă potabilă în localitățile Cuța, Hodișa, Stâna, lucrări ce sunt efectuate în proporție de 50%

  Căminele culturale au fost dotate cu tot mobilierul necesar (mesem scaune) aer condiționat, vitrine frigorifice de capacitate 1.000 de L.

  Se lucrează la reabilitarea dispensarului uman Socond, în vederea aduceri unui medic de familie și înființarea serviciului medical de permanență.

  Postul de Poliție Socond a fost renovat și dotat cu aparat de aer condiționat.

  În centrul de comună a fost turnat asfalt pe o lungime de 1,6 km.

  Barajul de la Hodișa a fost închiriat în vederea promovării și dezvoltării turismului în comuna Socond.

  A fost achiziționată o autospecială de stingere incendiilor atât de necesară oricărei comune. Au mai fost achiziționate și alte utilaje cum ar fi lama de dezăpezire hidraulică pentru buldoexcavatorul pe care Primăria Socond îl are în dotare, sărărițe de împrăștiat nisip și sare pe timp de iarnă, cositoare pentru acostamente la drumurlor.

  De asemenea, a fost renovat sediul Primăriei Socond, acesta fiind dotat cu mobilier nou, calculatoare, aer condiționat, grupuri sanitare.

  Planuri de viitor pentru viitoarea administrație PSD, condusă de Grad Vasile

  Viitoare administrație PSD a comunei Socond, condusă de Grad vasile, are în vedere o serie de proiecte ce vor duce la dezvoltarea comunei.

  – Finalizarea eliberării titlurilor de proprietate și rezolvarea tuturor litigiilor cu privire la terenurile agricole;

  -Înființarea unui serviciu de Medicină Permanentă la nivelul comunei Socond;

  -Înființarea unui birou special cu privire la întocmirea de proiecte gratuite și consultanță pentru cetățenii comunei Socond în vederea atragerii fondurilor europene,

  -Construirea unei săli de sport din localitatea Socond, existâbnd un proiect în stadiu avansat;

  -Întocmirea unui proiect pentru introducerea gazului în comună, în faza de SF;

  -Asfaltrea străzilor interioare rămase neasfaltate;

  -Realizări a drumurilor de legătură între localitățile comunei lucru benefic în special pentru transportul elevilor;

  -Susținerea inițiativei premiate și stagnarea tinerilor familiei în comuna Socond prin facilitarea scutirii de taxe pe o perioadă determinată în vederea dezvoltării și înființării corpului tip de afaceri;

  -Susținea mai accentuată a activităților culturale artistice specifice zonei codrului;

  -Întocmirea unui proiect cu privire la realizarea unui drum de legătură cu județul Maramureș prin localitatea Soconzel, lungimea acestui drum fiind lungime de doar 7 km;

  -Înființarea unei piețe agroalimentare în vederea valorificării produselor agricole și produselor tradiționale prin Zona Codrului;

  -Construire de noi trotuare în toate localitățile comunei Socond;

  -Reabilitarea clădirilor școlare și conservarea lor în vederea schimbării unor noi destinații întrucât nu mai sunt funcționale din lipsa numărului mic de elevi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img