More


  Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 din municipiul Satu Mare a fost modernizată

  =

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și administratorul public Maskulik Csaba alături de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, Kallós Zoltan – inspector școlar general adjunct și Szejke Ottilia – inspector şcolar pentru învățământ preprimar și primar minorități și rromi, alături de deputatul Magyar Lorand, au vizitat joi, 3 septembrie, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6, modernizată recent din fonduri de la bugetul local. Investiția pentru modernizarea grădiniței are o valoare de 300.000 lei și a presupus schimbarea acoperișului, izolarea clădirii și reînnoirea fațadei.
  ”Au fost efectuate ample lucrări la acoperișul clădirii, la fațada clădirii, precum și lucrări de izolare. Felicit tot colectivul grădiniței pentru că este și o grădiniță eco și consider că fiecare bănuț reprezintă investiții în viitorul orașului nostru”, a sublinat primarul Kereskényi Gábor.
  Directorul grădiniței, Nuszer Eleonora, a ținut să mulțumească Primăriei pentru sprijinul financiar acordat, cât și constructorului care s-a străduit să finalizeze la timp lucrările pentru a întâmpina cum se cuvine noul an școlar.
  ”Facem tot posibilul ca cei mici să se simtă foarte bine la grădiniță. Suntem pregătiți să îi primim și la fel ca cei mai mulți dintre ei așteptăm să ne revedem toți în spațiile grădiniței acum modernizate și primitoare!“, a declarat directorul grădiniței, Nuszer Eleonora.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img