More


  IOANA BRAN: ”Pentru prima dată în istorie, partidul care și-a asumat bugetul – PNL – nu a fost prezent la Parlament”

  =

  Pentru prima dată în istorie, partidul care și-a asumat bugetul – PNL – nu a fost ieri prezent la Parlament, în Comisiile reunite de buget, unde am dezbătut amendamentele la rectificarea bugetară! Este incredibil cât de prinși sunt liberalii în campania electorală și cum aleargă după voturi, în loc să își susțină legile!, spune deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

  Ședința a avut loc oricum, cu prezență fizică și online a parlamentarilor de la celelalte partide.

  ”Alături de colegii mei, am votat amendamentele care vor avea următoarele efecte:

  – Suplimentarea bugetelor locale cu 1 miliard de lei. Bani ce se vor aloca obiectiv, proporțional cu numărul de locuitori.

  – Majorarea salariilor profesorilor, cum prevede legea salarizării.

  -Majorarea cu 40% a punctului de pensie, cum prevede Legea pensiilor.

  -Suplimentarea bugetului StartUp-Nation, pentru a se plăti facturile antreprenorilor ce și-au riscat economiile și joburile.

  Înțeleg că PNL a anunțat că va ataca legea cu noile amendamente la Curtea Constituțională. Ocupați să alerge după voturi, uită că legile și guvernarea se fac pentru oameni! Mă întreb ce le spun românilor când le dau pliante? Pentru că asta ar trebui să le spună: „Voi votați-ne, iar noi atacăm la Curtea Constituțională dreptul vostru legal de a avea pensii mărite!”, a mai spus Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img