More


  IOANA BRAN: România are printre cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din UE!

  =

  România are printre cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din UE, a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran. Deputatul sătmărean a lucrat în cadrul Comisiei de buget, finanțe, bănci la o completare a Codului Fiscal pentru reducerea evaziunii fiscale.

  A crescut datoria guvernamentalăa României
  În primul trimestru din 2020, datoria guvernamentală a României a crescut cu 265 euro/locuitor.
  ”Suntem printre cei mai mari datornici din UE și avem o economie tot mai slabă. Iar dacă vă uitați la tabelul statistic, în timp ce datoria Bulgariei a crescut cu doar 4 euro pe locuitor, sunt țări unde aceasta a scăzut.
  Ce face dl. Cîțu cu banii împrumutați în numele României? Unde se duc acești bani, pe care nimeni nu îi vede? Măști și tablete pentru elevi nu sunt, ajutoare pentru firme și fermieri nu sunt, bani pentru pensii și alocații pentru copii așa cum este stabilit prin lege – nici atât! În general, guvernul nu are bani pentru nimic.
  Preocupați doar de campania electorală, liberalii îngroapă țara în fiecare zi. Pas cu pas, așa cum au învățat de la președintele „tuturor românilor”!”, a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

  Pentru reducerea evaziunii fiscale
  În altă ordine de idei, pentru a reduce evaziunea fiscală, dar și pentru a crește predictibilitatea comerțului cu produse energetice, firmele din domeniu vor fi obligate să se înregistreze la autoritatea competentă stabilită de ANAF și să respecte o serie de dispoziții legate de depozitarea și gestiunea stocurilor.
  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a lucrat în cadrul Comisiei de buget, finanțe bănci la o completare a Codului Fiscal care îi privește pe operatorii economici care tranzacționează produse energetice – benzină, motorină, gaz lichefiat, petrol lampant, păcură, biocombustibili. Am citit azi în plen Raportul Comisiei, care a hotărât, cu majoritate de voturi, să propună spre dezbatere și adoptare această modificare legislativă.
  ”România are nevoie de toate resursele, cu atât mai mult cu cât perioada de criză se lungește. O astfel de măsură ca cea discutată azi este mai mult decât necesară”, a mai declarat deputatul sătmărean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img