More


  Liviu Pop – o zi de împrospătare a inimii și a sufletului la Mănăstirea Bixad

  - Advertisement -
     “Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericită si prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstită decât heruvimii si mai mărită fără de asemănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim.”
  Cu aceste sentimente în suflet, candidatul Partidul Mișcarea Populară (zis și partidul marilor progrese), la președinția Consiliului Județean, Liviu Pop, a pătruns pe poarta mănăstirii Bixad. Oamenii, destul de mulți ținând cont de timpurile astea, îi dădeau binețe, alții, aflați mai aproape, îl salutau cordial, cei mai de departe înclinau discret capul. La toți în schimb li se citea pe chip respectul și speranța.
     Liviu Pop nu era singur. Însoțit de o mare parte a echipei pe care se bizuie să scoată județul Satu Mare din conul de umbră în care coexistă, au discutat cu cei bătrâni, cu cei tineri, cu bărbați și femei deopotrivă, să le afle păsurile, să le cunoască nădejdile, astfel încât atunci când preia hățurile să știe ce are de făcut. Narcis Miclea – secretarul general al PMP, Delia Stoica, Viorica Iocsak și Ioan Damian – vicepreședinți PMP, l-au însoțit pe Liviu cu pace în suflete, liniște în gânduri, sănătate și nesfârşite bucurii pentru toți sărbătoriții zilei de astăzi cărora li se adresau: „Maria, Fecioara Sfântă, cu al carei nume ați fost binecuvântaţi, să vă însoțească pretutindeni și să vă ocrotească! LA MULȚI ANI!”.

  Într-o zi atât de sfântă, alături de președintele PMP Satu Mare Liviu Pop și o parte din colegii de la județ, au mai fost prezenți viitorul primar al Negreștiului, Marius Moldovan și viitorul consilier local tot în Negrești, Grigore Baba. Din partea gazdelor a fost prezent consilierul local Vasile Zele  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img