More


  Maier Călin Vasile, candidatul PSD la Primăria Tășnad

  =


  Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Tășnad este Maier Călin Vasile. Acesta s-a adresat tășnădenilor expunându-le principalele sale direcții de acțiune după ce va fi ales primar.

  ”Dragi tășnădeni,
  Programul nostru electoral pentru mandatul 2020- 2024 este unul pornit de la cele mai mari nevoi, cele mai mari necesități ale orașului, un program construit împreună cu tășnădenii, ținând cont de ceea ce își doresc ei dar și de posibilitățile concrete de realizare.
  Crearea de locuri de muncă, îmbunătățirea condițiilor de studiu în învățământ, anveloparea blocurilor de locuințe dar și dezvoltarea infrastructurii, inclusiv a celei din sistemul de sănătate, amenajarea unei zone de agrement pentru tășnădeni, parcuri de joacă pentru copii dar și o piață agro- alimentară nouă precum și multe alte proiecte ni le propunem pentru Tășnad, ele trebuie realizate în cel mai scurt timp.

  Am făcut cunoscut acest program în ultima săptămână în întâlnirile cu dvs. de pe teren, dar îl prezentăm și aici, în mediul virtual, cu o invitație la dezbatere într-o întâlnire live, și anume azi, 09.09.2020, începând cu ora 20:00”, este mesajul candidatului PSD la Primăria Tășnad, Maier, Călin Vasile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img