More


  MIHAI HUZĂU: Eșecul Alianței #PNL – #USR+ | complicitate, ipocrizie și minciuni!

  =

  Candidatul PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, este de părere că din cauza complicității, a ipocriziei și a minciunii nu a putut fi realizată o alianță de dreapta la Satu Mare.

  ”Duminică, după conferința de presă a celor de la USR+, în prezența lui Dan Barna și Dacian Ciolos, ni s-au explicat motivele eșecului realizării unei alianțe de dreapta la Satu Mare.

  Dan Barna a explicat clar de ce la București s-a reușit susținerea unor candidați comuni și în alte părți nu: Acolo unde PNL și USR+ s-au putut alinia în spatele unor obiective comune și în spatele unor oameni integri, cu care nu îți este rușine să ieși pe stradă, s-a putut! Acolo unde nu am putut, nu ne-am aliat.

  De asemenea, dl. Dan Barna a explicat că acolo unde PNL a venit cu oameni impuși care proveneau din PSD, aceștia au fost respinși categoric de către USR+.

  Cum la Satu Mare, cei doi candidați ai PNL nu au astfel de probleme, niciunul nu provine din PSD, rămâne ca unic motiv de respingere doar problema legată de integritatea acestor candidați”, a explicat candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău.

  COMPLICITATE
  ”Observăm că obiectivele, proiectele sau ideile promovate de toate partidele din Satu Mare nu sunt diferite, cu atât mai puțin cele ale PNL și USR+. Tragem astfel concluzia că eșecul discuțiilor dintre cele două partide pe plan local s-a datorat unor probleme de integritate pe care USR+ le-a depistat legat de candidații PNL.

  În același context, liderii locali USR+ au afirmat că, la Satu Mare, PNL a încercat să-i domine, venind cu 2 candidați impuși care nu au putut fi acceptați pentru că USR+ are un set de valori și standarde de integritate, care, probabil, nu au putut fi aplicate candidaților PNL impuși.

  USR+ este obligat, în urma acestor afirmații foarte grave, să vină de îndată și să dezvăluie opiniei publice care sunt aceste probleme de integritate depistate la candidații PNL”, a mai spune Huzău.

  MINCIUNĂ
  ”De asemenea, liderii USR+ au afirmat clar, în această conferință de presă, că nu au avut discuții pe tema unei alianțe decât cu PNL.

  ACEASTA ESTE O MINCIUNĂ! Dl. Panait a recunoscut public că am avut întâlniri pe această temă care, se știe, nu au avut nicio finalitate. Dl. Panait a mai mințit o dată în direct când a susținut că invitația pentru consultări pe tema #MasterPlan-ului i-a fost dusă acasă”, este de părere candidatul PMP.

  IPOCRIZIE
  Minciuna, fațărnicia și ipocrizia trebuie să dispară din “calitățile” unor candidați tineri, așa cum și liderii USR+ susțin că își doresc.

  În acest moment dl. Radu Panait și ceilalți candidați USR+ la Consiliul Local Satu Mare trebuie să ofere urgent clarificări, altfel se fac complici la toate astea.

  Este regretabil că reprezentanții USR+ care “flutură” permanent “criterii de integritate” aleg să dezinformeze și să mintă opinia publică.

  Mi se pare cel puțin ipocrit să blamezi oameni politici din alte partide pentru un astfel de comportament, atâta timp cât tu faci exact la fel. Nu așa se câștigă voturile, dle. Panait!”, mai spune candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img