More


  Mulțumim celor care ne urmăresc. Emisiunea Dimineața populară , peste 1 milion impact pe Facebook. Emisiunea din 15 Septembrie ,datorită celor care ne urmăresc a avut 509.000 vizualizări

  - Advertisement -

  Din luna August 2020 emisiunea de dimineață la Nord Vest TV,Dimineața populară, este prezentată de Interpreta de muzică populară și de petrecere ,Aurica Flonta.

  Aceasta a reușit să intre foarte repede în inimile  oamenilor din județul nostru  din țară dar și din străinătate.
  Intertitlu:
  O scurtă prezentare a gazdei și a emisiunii 
   
   Aurica Flonta este căsătorită și mama a doua fetițe de 9 și 14 ani.Această adoră să fie în mijlocul oamenilor,să comunice cu ei și să încerce să facă lumea fericită.
  Și-a început cariera în muzică de 7 ani și de anul acesta a decis să facă pasul și în presă mai exact televiziune.
  De atunci prezintă la Nord Vest TV emisiunea Dimineața populară ,una din cele mai urmărite emisiunii de acest gen probabil din țară de-l aporturile locale.
  În cadrul emisiunii pe lângă dedicații muzicale,concursuri cu premii telespectatorii au parte și de surprize în fiecare Vineri .Aurica are invitații speciali din sfera artistică.
  Se pune mare accent și pe următorii online
  Emisiunea se transmite în direct și pe Facebook astfel că foarte multă lume din județele Satu Mare ,Sălaj,Maramureș,Bistrița-Năsăud,Arad,Timiș,Hunedoara sunt în fiecare dimineață cu ochii pe Nord Vedt TV.
  De altfel românii plecați peste hotare în țării ca Germania,Franța,Italia ne urmăresc cu drag în fiecare dimibeață.Dar prin intermediul emisiunii au făcut dedicații și cei plecați în Anglia,Danemarca,Suedia și chiar întro dimineață din SUA,comunitatea românilor și sârbilor din Chicago .
  Emisiunea din 15 Septembrie 2020 1.058.286 impact
  Chiar dacă în fiecare zi avem un număr mare de vizualizării ,emisiunea din 15 Septembrie 2020 a depășit 500.000 de vizualizării ,impact 1.058.286,8404 distribuiri și 10.800 aprecieri.
  În fiecare dimineață lumea sună în regie până se blochează centrala telefonică.
  Îi felicităm pe colegii noștri Aurica Flonta și Vlad Crasnai pentru emisiune și le urâm noroc și la mai mare !
  Dar cel mai important le mulțumim celor care ne urmăresc și îi felicităm pentru acest lucru

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img