More


  Orașul Livada, dezvoltare de admirat

  =

  Printre centrele care au cunoscut și cunosc o dezvoltare de admirat se numără și orașul Livada. Este un centru important al județului nostru, cu școală, cu liceul de specialitate, cu întreprinderi ce oferă locuri de muncă locuitorilor de acolo. Livada este și un Centru Cultural puternic cu formații artistice care duc tradițiile, portul și obiceiurile oamenilor de-a lungul anilor.
  A devenit o tradiție ca Zilele orașului să fie trăite cu atâta entuziasm și cu atâta mândrie, deși anul acesta nu s-au putut sărbători cu fast, s-au organizat manifestări, parcă pe vârste, încât școala și liceul au dat tonul la asemenea lucruri. Acolo, în Livada, oamenii cu inițiative sunt apreciați, iar diplomele și distincțiile oferite sunt doar prologul felicitărilor aduse de primar și Consiliul Local.
  Aceste felicitări și scrisori de mulțumire înseamnă mult pentru familia “harnicului” ieșit din comun, care aduce prestigiu orașului lor! Acolo există o întrecere tacită în amenajarea caselor, a curților, a gardurilor, curățirea șanțurilor, îngrijirea bisericilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img