More


  Ovidiu Matioc, candidatul ALDE pentru Consiliul Local Satu Mare – de la microfonul radioului, în slujba sătmărenilor

  =

  Ovidiu Matioc este licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene, dar cea mai importantă școală pentru el este Radio Transilvania, după cum declară. Este căsătorit și are o fetiță, elevă la Colegiul Național ”Ioan Slavici”.

  În urmă cu putin timp, la propunerea liderilor ALDE Satu Mare, Adrian Ștef și Claudiu Sulea, pe care îi cunoaște încă din copilărie, a decis să-și pună experiența acumulată în slujba societății sătmărene alăturându-se echipei ALDE, ba chiar acceptând să candideze pe lista de consilieri locali.

  Pentru mulți decizia de a se implica în politică a fost una surprinzătoare, Ovidiu Matioc fiind cunoscut ca neavând simpatii politice, dar în cei 24 de ani petrecuți în spatele microfonului Radio Transilvania el a monitorizat atent cursul istoriei contemporane a municipiului și județului Satu Mare. A înțeles că de la promisiune până la faptă e o cale lungă și de multe ori necunoscută de protagoniștii politici care s-au perindat la conducerea destinelor noastre. A înțeles că nu exista virtute mai mare ca adevarul și punctualitatea, iar aceste atuuri l-au făcut credibil, plăcut și i-au dat dreptul să apară în fața oamenilor cu fruntea sus.

  Experiența adunată prin prisma meseriei lui îl recomandă ca fiind o persoană care iese din tiparul obișnuit. Fenomenul politic, administrativ, cultural și social sunt subiecte cu care Ovidiu Matioc a interacționat în divese forme și pe care le ințelege foarte bine. De-a lungul anilor s-a implicat în campanii electorale unde a stat de vorbă cu politicieni de toate culorile. A luat parte la sute de evenimente culturale pe care le-a organizat sau prezentat. Alături de Fundatia Maria și Asociația Acces La Viitor, ale căror membru este, a promovat acte de binefacere în campanii adresate copiilor institutionalizați, a organizat evenimente educative pe diverse teme în școlile sătmărene, toate cu sute de beneficiari. Meseria de redactor radio l-a facut atent și l-a obligat la implicare și susținere a societății, transformându-se într-un adevărat partizan al dreptății și adevărului, iar aceste calități îl recomandă ca fiind unul dintre candidații în care să vă puneți încrederea acordându-i votul dumneavoastră.

  „Au încercat să mă schimbe mulți, să mă momească să trec de partea mârșăviei și a necinstei și să susțin la radio lucruri în care nu credeam. Nu au reușit!” – declară Ovidiu Matioc.

  Ca și candidat la Consiliul Local, Ovidiu Matioc vine în fața sătmărenilor cu un aer proaspăt limpede și neîncetoșat, fără constrângeri și datorii politice, cu o viziune atent șlefuită în anii petrecuți la radio și cu aceeași verticalitate și atitudine critică față de neregulile societății. Toate acestea îi dau puterea de a lupta pentru Sătmarul atât de drag lui, în slujba căruia și-a pus cariera.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img