More


  Pensionarii felicitaţi de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

  - Advertisement -

  Azi, 1 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, conducerea Casei Județene de Pensii felicită pensionarii și aduce noutăți privind posibilitatea completării vechimii în muncă.

  La fiecare început de toamnă, pe data de 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

  Cu această ocazie, Directorul Executiv al Casei Județene de Pensii Satu Mare, în persoana domnului Cristian Soponoș, întreaga conducere și colectivul instituției, se adresează pensionarilor, îi felicită și le transmit acestora să se bucure de anii cei mai liberi ai existenței lor, împreună cu familia și cei dragi, dorindu-le, totodată, să-și păstreze energia și sănătatea.

  De asemenea, informează viitorii pensionari, actualii asigurați sau neasigurați, care nu au realizat suficientă vechime, că au posibilitatea să își completeze stagiul necesar de cotizare, pentru a putea să solicite și să beneficieze de pensie, prin așa numita ,,cumpărare de vechime”.

  Aceasta deoarece, odată cu apariția Ordonanței de Urgență nr. 163 din 24 septembrie 2020, persoanele care nu au avut calitatea de asigurat pe anumite perioade pot să încheie un contract de asigurare cu Casa Județeană de Pensii, pe o perioadă de cel mult 6 ani anterior încheierii contractului. Aceștia pot să solicite mai multe informații la sediul Casei Județene de Pensii sau pot consulta site-ul instituției noastre: www.cjpsm.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img