More


  Probleme cu care se confruntă locuitorii orașului se regăsesc în programul cu care echipa PSD se prezintă în faţa sătmărenilor

  =

  A trecut mai bine de jumătatea campaniei electorale, iar pe 27 septembrie ne așteaptă alegerile locale, anunță candidatul PSD la funcția de consilier local Satu Mare, Cristina Ilieș.
  ”În zilele care au trecut, am fost prezentă în aproape toate cartierele municipiului alături de candidatul la primărie, Dr. Dorel Coica, colegii care candidează pentru #ConsiliulLocalSM și alți colegi din PSD Satu Mare.

  Probleme cu care se confruntă locuitorii orașului sunt multe, variate dar o mare parte dintre acestea se regăsesc în programul cu care echipa PSD se prezintă în fața sătmărenilor, iar pentru restul este important să cauți soluții, odată identificate.

  Câteva dintre problemele mai des amintite de sătmăreni:

  – Infrastructură

  – Locuri de muncă

  -Spații pentru joacă

  -Locuri de parcare

  -Programe pentru tineri

  Doar prin comunicare constantă și atunci când te întâlnești față în față cu oamenii poți să afli foarte clar ce își doresc și să înțelegi cel mai bine care sunt nevoile, problemele și dorințele comunității locale. Siguranța unui nivel de trai mai bun este o prioritate pentru fiecare sătmărean și pentru noi!

  Este important să stiți că opinia dumneavoastră nu contează doar acum, noi suntem pregătiți să vă ascultăm oricând ne solicitați acest lucru!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img