More


  Proiecte noi de finanțare pentru orașul Ardud

  - Advertisement -

  Ca urmare a invitației adresate domnului primar Ovidiu Marius Duma de către ANL București, acesta a fost prezent în cursul zilei de miercuri 26.08.2020 la ședința Consiliului tehnico-economic al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, fiind obținut avizul pozitiv pentru obiectivul “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii în oraș Ardud, str. Florilor, etapa I” (bloc ANL).

  Tot cu această ocazie s-au mai depus acte, avize și alte documente solicitate pentru parcurgerea etapelor de finanțare a proiectelor ce sunt pe rol la diferite Agenții și Ministere din București, cum sunt:

  – Baza sportivă în orașul Ardud, jud. Satu Mare (teren fotbal cu gazon – iarbă, tribună 500 locuri, pistă de atletism, teren sport cu gazon sintetic și nocturnă, sala de sport) str. Bogdan Vodă.

  – Expertizare, proiectare, reabilitare, consolidare, modernizare drumuri de interes local din localitățile aparținând orașului Ardud

  – Reabilitare, modernizare și dotare Centru Etnografic Zona Codrului în orașul Ardud, loc. Baba Novac, str. Doamna Stanca, nr. 2 (școala veche)

  – alte proiecte în curs de implementare sau de promovare, cum este cel de introducere a gazului în localitățile Baba Novac, Gerăușa, Sărătura și Ardud Vii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img