More


  PSD, în campanie electorală la Căuaș

  =

  Duminică, 20.09.2020, zi de campanie la Căuaș! Alături de domnul Ionuț Oneț, președinte PSD Satu Mare, împreună cu Ionică Vonica, candidatul la funcția de primar al comunei Căuaș și cu o susținere consistentă a staff-ului de campanie compus din consilieri și candidați la Consiliul Local Căuaș – Cristi Vida, Majar Eusebiu, Remus Vida, Karoly Asztalos, Sandu Potroviță, Adrian Maxim, candidatul PSD la funcția de consilier județean, Florin Mulcuțan, a participat la slujba religioasă și maslul care a avut loc la biserica ortodoxă.

  În continuare, echipa PSD s-a deplasat prin comună pentru a prezenta cetățenilor ideile și proiectele de viitor în ceea ce privește mandatul pentru următorii 4 ani.
  “Le-am comunicat oamenilor prioritățile pe care le avem atât în ceea ce privește comuna Căuaș, cât și județul Satu Mare, personal , făcând parte din echipa candidatului nostru pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, domnul dr. Roca Radu.
  Știu sigur că, pe 27.09.2020, consătenii mei din comuna Căuaș vor vota în număr mare candidații Partidului Social Democrat!”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de consilier județean, Florin Mulcuțan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img