More


  Radu Panait explică de ce a făcut pasul către politică

  =

  Radu Panait e un tânăr antreprenor de succes, care la doar 35 de ani conduce cea mai importantă firmă de IT din județul nostru. Lucrând în mediul privat s-a confruntat cu multe probleme ale statului: taxe foarte mari pe muncă, birocrația din sistem și multe altele.

  În urmă cu doi ani, Radu a înțeles că nu e suficient să-ți plătești taxele și impozitele, ci trebuie să te implici personal dacă vrei o schimbare în bine a societății. Odată cu campania “Fără penali în funcții publice” a înțeles că fiecare semnătură contează și că schimbarea pornește de la fiecare dintre noi.
  Odată intrat în USR, Radu a conștientizat că pentru a reforma administrația e nevoie să te implici activ, așa că și-a asumat candidatura pentru Primăria Satu Mare.Își dorește să aducă un suflu nou în administrația sătmăreană și să-și pună în interesul cetățenilor toată experiența acumulată în mediul privat.
  Întrebat dacă vizează o alianță politică cu partidele locale Radu răspunde tranșant: “Scopul pentru care am intrat în politică, atât eu cât și colegii mei, e să dezvoltăm Satu Mare și, implicit, să creștem calitatea vieții sătmărenilor. Spre deosebire de alți oameni politici, nu vânez nicio funcție sau niciun post călduț, iar, în cazul meu, împlinirea profesională a venit înaintea intrării în politică”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img