More


  Radu Roca continuă campania în forță!

  Candidatul PSD la președenția Consiliului Județean Satu Mare a fost și ieri în județ pentru a continua campania electorală ,pentru Alegerile locale de anul acesta,în același ritm alert și plin de energie împreună cu candidații la Consiliul județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, Cătălin Filip și Irimus Cristina, precum și de viitorul primar PSD al comunei Săcășeni, Oros Ana,
  Radu Roca a scris pe Facebook despre campania de ieri,Vineri 11.09.2020”#Alăturideoamenii frumoși și gospodari din Săcășeni !
  Mulțumesc pentru primirea călduroasă, mi-ați făcut ziua frumoasă și m-am încărcat cu energia voastră pozitivă !
  Încărcați cu energie pozitivă și încrezători unii în alții, alături de colegii mei candidați la Consiliul județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, Cătălin Filip și Irimus Cristina, precum și de viitorul primar PSD al comunei Săcășeni, Oros Ana, am discutat cu oamenii pe care i-am întâlnit despre problemele cu care se confruntă. Cea mai mare dezamăgire a lor este legată de faptul că legumicultorii au primit mai puțini bani anul acesta din subvenții, în timp ce toate cheltuielile au crescut semnificativ. Din păcate agricultura este unul din nenumăratele domenii în care guvernanții actuali au dat greș.
  Aceste lucruri trebuie să se schimbe și am credința că se vor schimba cât de curând.
  #Reușimîmpreună
  #SigurantaUnuiTraiMaiBun”
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img