More


  Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, la Satu Mare

  =

  Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, s-au aflat ieri (n.r. marti) la Satu Mare alături de echipa Partidului Național Liberal din județ. Cei doi au susținut o conferință de presă la sediul de campanie al Partidului Național Liberal Satu Mare, alături de candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Albu Adrian, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, și deputatul Romeo Nicoară.

  Conferința de presă
  După introducerea făcută de candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Albu, primul care a luat cuvântul a fost candidatul liberal la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma.
  ”Reclădim Satu Mare. Satu Mare are nevoie de o nouă viziune, are nevoie de o nouă strategie și astăzi dăm startul schimbării în județul Satu Mare pentru că este nevoie. După zece zile de campanie electorală în care am discutat cu mii de sătmăreni și mă bucur că au înțeles sătmărenii că este nevoie de o schimbare în județul Satu Mare. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmitem sătmărenilor: încredere că se poate mai mult”, a declarat Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare.
  Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că, în data de 27 septembrie, sătmărenii vor avea ocazia să intre pe ,,autostrada dezvoltării”, iar Sătmarul să se alăture unor orașe și județe precum Cluj, Oradea sau Brașov.
  ”A venit vremea schimbării, iar în 27 septembrie sătmărenii vor avea o opțiune, opțiunea de a intra și ei pe autostrada dezvoltării unde deja circulă orașe și județe precum Cluj, Oradea, Blaj, Reșița, Sinaia, județul Brașov, municipiul Brașov, dar și multe alte orașe din întreaga țară administrate de Partidul Național Liberal”, a spus Robert Sighiartău.
  De asemenea, prezent la Satu Mare, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că județul nostru se poate înscrie pe o linie a dezvoltării.

  Lansarea candidaților PNL
  Tot ieri, PNL Satu Mare și-a lansat, în mod oficial, candidații la Primărie și la Consiliul Județean. Lansarea a avut loc în Parcul Central din municipiul Satu Mare, în fața statuii lui Vasile Lucaciu.
  La lansare au participat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de echipa Partidului Național Liberal din județul Satu Mare și alți simpatizanți.
  ”Va fi o campanie foarte grea, dar suntem în același timp într-un moment foarte, foarte favorabil. Avem un guvern, avem un președinte, avem un program de investiții lansat și care este în derulare și sperăm că de aici încolo vom avea și mai multe investiții (…) Este momentul în care trebuie să punem punctul pe i, PNL este forța conducătoare în România, PNL este cel mai puternic partid din România și toți oamenii vor să muncească conduși de Partidul Național Liberal. Noi pornim în această luptă, aici în județul Satu Mare, cu 23 de primari, estimăm undeva la 25-28 de primari, am pornit acum patru ani de pe locul trei ca forță politică în județul Satu Mare și sperăm să ajungem pe locul întâi”, a declarat Adrian Albu, candidatul PNL la Primăria Satu Mare.
  În luarea de cuvânt, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a declarat că începe schimbarea pentru județul Satu Mare Gata stagnarea, începe schimbarea, a spus Cozma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img