More


  Realizări fără precedent pentru dezvoltarea comunei Socond

  =

  Fosta și actuala administrație de la Socond, condusă în prima parte de primarul Ioan Crasnai, iar mai apoi de viceprimarul cu atribuțiuni de primar Cucuiet Stănică, au reușit să realizeze o serie de investiții în perioada 2016-2020. Se poate spune că au fost niște realizări fără precedent pentru comuna Socond.

  Una dintre cele mai importante investiții realizate este finalizarea Proiectului integrat Măsura 3.2.2, constând în introducerea apei potabile în localitatea Socond, plus canalizare și asfaltarea drumurilor comunale.

  De asemenea, a fost reabilitat Căminul Cultural Hodișa.

  – construcție corp clădire nou Grădinița Socond

  – reabilitare, modernizare Căminul Cultural Soconzel

  – reabilitare modernizare Căminul Cultural Cuța

  – reabilitare modernizare Căminul Cultural Stâna

  – implementare proiect introducere apă potabilă în localitățile Cuța, Hodișa, Stâna, lucrări ce sunt efectuate în proporție de 50%

  Căminele culturale au fost dotate cu tot mobilierul necesar (mese, scaune), aer condiționat, vitrine frigorifice de capacitate 1.000 de L.

  Se lucrează la reabilitarea Dispensarului uman Socond, în vederea aducerii unui medic de familie și înființarea serviciului medical de permanență.

  Postul de Poliție Socond a fost renovat și dotat cu aparat de aer condiționat.

  În centrul de comună a fost turnat asfalt pe o lungime de 1,6 km.

  Barajul de la Hodișa a fost închiriat în vederea promovării și dezvoltării turismului în comuna Socond.

  A fost achiziționată o autospecială de stingere a incendiilor atât de necesară oricărei comune. Au mai fost achiziționate și alte utilaje cum ar fi lamă de deszăpezire hidraulică pentru buldoexcavatorul pe care Primăria Socond îl are în dotare, sărărițe de împrăștiat nisip și sare pe timp de iarnă, cositoare pentru acostamentele drumurilor.

  De asemenea, a fost renovat sediul Primăriei Socond, acesta fiind dotat cu mobilier nou, calculatoare, aer condiționat, grupuri sanitare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img