More


  Sătmăreanul Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Angelo Ardelean, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, i-a uimit pe cei trei chefi cu dezvăluirile sale. Tânărul a povestit cum reușea să facă opt sute de pizza într-o singură zi!

  Chiar dacă are multă experiență și a lucrat opt ani ca pizzer, sătmăreanul Angelo Ardelean a avut emoții uriașe la „Chefi la cuțite”, atunci când ușile s-au deschis și a intrat în platou.
  Ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a dezvăluit că e originar din județul Satu Mare și că a fost crescut la Roma, locul unde a și lucrat, ca bucătar.

  „Făceam pentru pachet două sute de pizza, iar pentru masă făceam cam 500-600 de pizza pe zi”, a povestit Angelo Ardelean, spre marea surpriză a tuturor.

  „Seara, mai ales vara, când erau 45 de grade afară, eram mort. Lângă cuptoare erau 280, eram mort cânt terminam. Făceam totul singur, o mie de mingiuțe pe zi făceam”, a explicat acesta, plin de emoții.

  „N-ai mă cum”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, uimit la culme de performanțele concurentului de la „Chefi la cuțite”.

  Pentru rețeta sa de cotlete de berbecuț, cei trei chefi i-au acordat trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă.

  „Îngeraș, să vezi ce-ți fac eu în bootcamp, îngeraș”, a anunțat Sorin Bontea, supărat că Angelo Ardelean l-a ales pe Cătălin Scărlătescu.

  A gătit berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină:

  O alternativă la carnea de porc sau de vită, este carnea de berbecuț, iar cotletele sunt preferatele tuturor. Se prepară simplu, iar asortate cu diverse sosuri și garnituri sunt delicioase, așa cum s-a văzut și în rețeta Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină.

  Angelo Ardelean, un bucătar în vârstă de 27 de ani, a venit la Chefi la cuțite în sezonul 8, să demonstreze tuturor cât de priceput este la gătit, pregătind o rețetă pe bază de cotlete de berbecuț cu un delicios sos de merișoare și două piureuri cremoase și frumos colorate.
  Ingrediente pentru Rețeta Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină:

  Pentru preparare cotlete de berbecuț: 4 cotlete de berbecuț, sare și piper, ulei de măsline, 1 pahar vin roșu, cimbru, 1 lingură oțet balsamic, 3 căței de usturoi.

  Pentru piure de mazăre: 500 gr mazăre verde, sare și piper, câteva frunze de mentă, 50 gr unt, 100 ml smântână dulce.

  Pentru piure de țelină: 500 gr țelină, 1 cartof, 50 gr unt, sare și piper, 100 ml smântână.
  Pentru sos de merișoare: 400 gr merișoare, 150 gr zahăr, 30 gr miere, 500 ml vin roșu, Sare și piper, 1 crenguță rozmarin. Preparare cotlete de berbecuț.

  Pregătim un baiț din vin roșu amestecat cu oțet balsamic, sare, piper, cimbru, ulei de măsline și usturoi in care ținem cotletele de berbecuț bine curățate și porționate, pentru 40 de minute la rece.

  După acest interval, încălzim grilul la o temperatură medie și punem cotletele de berbecuț lăsându-le pe fiecare parte până se rumenesc. Încălzim cuptorul la 200 de grade și dăm cotletele de berbecuț pentru 7 minute. Le păstrăm la cald. (sursa a1.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img