More


  Slujbașii bisericii în campanie cu Petric!

  =

  sursa foto: https://dorusupeala.ro/

  Mare întâlnire de taină avu loc luni de dimineață la Protopopiatul Ortodox din Satu Mare. Slujitorii bisericii în sutane s-au întâlnit după ședința cu viitorul fost deputat Tavi Petric.

  Acesta le-a zâmbit frumos, că de vorbit nu poate din cauza emoțiilor care nu i-au trecut nici după două mandate în parlament. Dar ajutat de un bun prieten din biserica ortodoxă, mai exact capu’ la biserică din municipiu, acesta le-a zis că fiecare curator de la bisericile din oraș ar trebui să treacă pe la viitorul fost deputat la birou ca să stabilească cum să ajute Pro România în alegeri. Din ce am înțeles, mai mulți au fost contra, nu pro, zicând că nu au de gând să se implice în campanie, dar vom vedea ce pun la cale un viitor fost deputat și cei care vor merge. Că totuși nu credem că vor avea curajul preoții să vorbească în biserică Pro Petric.

  Numai că are un mic As în mânecă viitorul fost deputat, și anume un bilet de concediu taman în însorita Grecie pentru cel care le-a dat întâlnire și ordin celor prezenți (sau cel puțin așa se laudă Tavi!).

  No, om trăi și om vedea cine va merge în viitorul apropiat în Grecia și cine va vorbi prostii în casa Domnului!?!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img