More


  Țigări de CONTRABANDĂ, găsite în mașina unui sătmărean. Acum are dosar penal

  =

  Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat luni o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului cu produse accizabile din tutun.

  În cadrul acțiunii, în jurul orei 20.00 a fost oprită pentru control, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o mașină marca Volkswagen Passat Variant, înmatriculată în România, condusă de V.T., în vârstă de 41 de ani, din județul Satu Mare.

  În autoturismul oprit la control, polițiștii de frontieră au descoperit trei colete voluminoase cu țigări, fapt pentru care mașina a fost condusă la sediul S.T.P.F. Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

  În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 1.500 pachete de țigări, provenite din magazine de tip duty free, în valoare de aproximativ 17.500 de lei.

  În consecință, șoferului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img