More

    Un nou tur de forță al candidatului PSD la președinția Consiliului Județean

    Radu Roca, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, împreună cu candidații PSD la Consiliul Județean Nicolae Avorniciți, Filip Cătălin, Mirela Suciu și fostul președinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, au făcut un adevărat maraton prin județ.

    Au început de dimineață prin comuna Craidorolț, unde au mers din casă în casă în întreaga comună, iar după-masă au fost prezenți în cartierele Micro 14 și Micro 15 din municipiul Satu Mare.
    Radu Roca: ”Azi la Craidorolț am constatat cu ochii mei ceea ce deja știam din nenumăratele discuții purtate de-a lungul timpului cu primarul Daniel Balogh: lucrurile în comună se mișcă rapid și totodată într-o direcție foarte bună pentru locuitorii acesteia.
    Asfaltarea a 93% din drumurile intravilane şi extravilane ale localităţilor Craidorolţ, Eriu Sâncrai, Satu Mic; reabilitarea dispensarului medical şi înfiinţarea a 8 cabinete medicale ultra moderne; reabilitarea şcolilor din localităţile Craidorolţ, Eriu Sâncrai, Satu Mic; Iluminatul public modernizat cu corpuri tip LED în toate localităţile aparţinătoare comunei Craidorolţ sunt doar câteva dintr-o listă foarte lungă de realizări ale lui Daniel în mandatul trecut.


    Lucrurile bune nu se opresc însă aici pentru că acesta are planuri mari și pentru mandatul următor: introducerea sistemului de distribuţie gaze naturale în toate localităţile; constuirea unei grădiniţe noi, intabularea gratuită a tuturor terenurilor extravilane şi intravilane; extinderea reţelei de apă în toate localităţile fiind doar câteva dintre acestea.
    Oamenii cu care ne-am întâlnit s-au declarat mulțumiți de modul în care funcționează primăria și sunt absolut siguri că pe 27 septembrie vor fi alături de candidații Partidului Social Democrat din comună și de la județ.
    #echipapsd #alaturideoameni #faptenuvorbe

     

    În această după-amiază împreună cu echipa de consilieri județeni am stat de vorbă și cu locuitorii cartierelor Micro 14 și Micro 15 din municipiul Satu Mare. Mai sunt încă multe probleme de rezolvat în oraș și oamenii au mari așteptări de la cei care vor conduce orașul și județul în mandatul care urmează. Sunt absolut sigur că după ce le-am prezentat soluțiile pe care echipa PSD le are pentru Satu Mare, mulți dintre ei, pe 27 septembrie, vor pune ștampila pe candidații Partidului Social Democrat. #echipapsd #alaturideoameni”, a declarat candidatul PSD Satu Mare la preşedinţia Consiliului Județean pe Facebook.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE