More


  Vasile Buhai, candidatul PSD la Primăria Tarna Mare

  =

  Stimați locuitori ai comunei Tarna Mare, dragi prieteni a mai trecut o săptămână din campania electorală și mai avem 2 săptămâni până la alegerile locale din 27 septembrie.
  Am promis la sfârșitul săptămânii trecute că o să revin cu alte probleme pe care le are comuna noastră și cum văd eu rezolvarea lor.

  Astăzi o să mă refer la clădirile vechi, adică:

  -Fostul Pichet de Grăniceri

  -fosta Tabără Școlară, care zac fără stăpân și se distrug sub ochii noștri.

  În calitate de consilier local, am făcut demersuri, deocamdată neoficiale, ca aceste clădiri să fie trecute în proprietatea Consiliului Local, și după aceea locuitorii din comună să poată beneficia de aceste spații.

  Oamenii din comună vorbesc despre nevoia unui centru de sănătate pentru bătrâni, lucru cu care sunt de acord și dacă voi fi ales primar va fi una din prioritățile mele.

  Ieri, 14 septembrie, a început noul an școlar, eveniment care este unic în viața unui elev , dascăl sau părinte, cu această ocazie doresc ca noul an școlar să fie cu rezultate cât mai bune.

  Cu toate acestea, părerea mea este că avem probleme în toată comuna cu cadrele didactice, care majoritatea sunt din alte localități și fac naveta, lucru care sigur nu este în regulă.

  Avem nevoie de dascăli pregătiți care sunt de-ai locului pentru ca procesul de învățământ să fie cât mai eficient.

  În zilele următoare o să vă aduc la cunoștință și alte lucruri despre cum văd eu o comună prosperă.

  VĂ SALUT
  CU RESPECT,
  CANDIDAT PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR
  BUHAI VASILE !!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img