More


  VESTE BUNĂ! Mâine sunt RELUATE LUCRĂRILE la AUTOSTRADA CODRULUI. A fost semnat CONTRACTUL

  =

  Calvarul pentru codreni ia sfârșit. Începând de mâine sunt reluate lucrările de modernizare a ”Autostrăzii Codrului”. Ordinul de reluare a lucrărilor a fost semnat, astfel că de mâine vor fi reluate lucrările de modernizare.

  În urmă cu ceva timp, managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, fostul vicepreședinte al Consiliului județean, Mircea Govor, anunța, în direct, la Nord Vest TV, că lucrările de reabilitare de la Autostrada Codrului vor fi reluate.

  În calitatea sa de invitat la emisiunea Actualitatea Sătmăreană de pe postul Nord Vest TV, realizată de Florin Mureșan, fostul vicepreședinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Govor, a făcut o scurtă istorie a acestui proiect, implementat de el în județul Satu Mare.

  ”Am susținut cel mai important drum care leagă cele două zone ale Cpdrului: de la Amați – Homoroade – Solduba apoi la Socond. A fost una dintre cele mai frumnoase uinvestiții ale județului Satu Mare. Acum, aceste lucrări au fost câștigate de o firmă și, datorită situației care s-a ivit pe parcurs, a intrat în insolvență. Lucrarea este finalizată în proporție de 40%.

  Dar acel proiect, dacă nu îl aduceam eu și dacă nu veneau banii, toată zona Codrului rămâneam praf și pulbere. Acest drum tot se va face. Probabil că zilele următoare va ieși în presă președintele Consiliului Județean și va spune că acest proiect va fi finalizat”, a declarat Mircea Govor.

  Lucru care s-a și adeverit. Consiliul Județean a anunțat ieri că încep lucrările.

   

  Aceste lucrări vor fi executate de firma ARL Cluj, care face parte din concernul austriac Strabag. Este vorba despre același concern care a reabilitat integral drumul de la Mădăras la Tășnad, drumul spre Pir și, nu în ultimul rând, firma care construiește cel de-al treilea pod din municipiul Satu Mare.

  La o zi după anunul făcut de conducerea Consiliului Județean, în zona de șantier a Autostrzii Codrului au apărut primele utilaje ale concernului Strabag.

  Prezența austriecilor de la Strabag la Autostrada Codrului este garanția unor lucrări de calitate ce vor fi executate aici.

  ”În momentul în care va fi finalizat acel proiect, va fi finalizat un proiect de suflet al meu. Un mare vis de-al meu care, în momentul în care am mers cu Ștef (n.r. Adrian) la Socond, în 2012, ne-am angajat că o să reabilităm acest drum. Atunci a râs lumea de noi. Uite, noi am adus finanțare și totuși se va finaliza această lucrare”, a mai declarat fostul vicepreședinte al Consiliului Județean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img