More


  Viitorul sună bine…Baschetbalistele de la LPS CSS Satu Mare , campioane naționale la junioare U 16!

  =

  Viitorul sună bine pentru baschetul feminin sătmărean. Echipa feminina LPS CSS Satu Mare a devenit campioană națională la categoria U 16    dupa ce s-au impus, azi in finala din cadrul Turneelor Nationale de Baschet Juniori in aer liber, eveniment gazduit de terenurile din Parcul Municipal Ploiesti Vest.

  LPS CSS Satu Mare, echipă antrenată de Adriana Pricop și Dan Narcis a dispus in finala de Olimpia Bucuresti, cu scorul de 35-31..

  ”Le felicit pe fete pentru acest succes meritat. Cred că puteam câștiga finala mult mai clar , am ratat prea mult …Urmează o mică vacanță, fetele o merită după munca depusă din iunie încoace” ne-a spus antrenoarea Adriana Pricop.

  Iata cum arata ierarhia finala a sezonului 2019-2020:

  1. LPS CSS Satu Mare
  2. Olimpia Bucuresti
  3. ABC U Oradea

  4.CSS 4 Bucuresti

  1. CSS Craiova

  In finala mare, LPS CSS Satu Mare a reusit sa se impuna in fata rivalei Olimpia Bucuresti, cu scorul de 35-31, si a devenit campioana nationala a categoriei U16, in vreme ce ABC U Oradea s-a impus in finala mica in fata CSS 4 Bucuresti, cu scorul de 44-31, si a obtinut medaliile de bronz.

  Lotul LPS CSS Satu Mare: Avășan Denisa, Ciceac Alina, Pop Ana, Pricop Delora, Ivan Ana, Ardelean Ingrid, Farcas Maria, Farcasan Ana Maria,Ruba Astrid, Svegler Alexa, Sighiartau Delia.

  Antrenor principal .Pricop Adriana. și secund Dan Narcis.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img