More  Radu Roca, campanie din casă în casă la Ardud

  Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Radu Roca, a efectuat, luni, o campanie din casă în casă la Ardud. În cadrul acestei campanii a fost însoțit de candidatul la funcția de consilier județean, Cătălin Filip, candidatul la Primăria Carei, Ionuț Oneț, și de alți membri ai staff-ului său de campanie. Stând de vorbă cu alegătorii din Ardud, Radu Roca le-a expus acestora principalele obiective ce le va duce la îndeplinire în calitatea sa de viitor președinte de Consiliu Județean. Desigur, infrastructura rutieră, cea de apă și canalizare sau cea de gaze naturale, dar și învățământul și sănătatea sunt principalele priorități ale candidatului PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Radu Roca.

  Însoțit de Melnic Ștefan, viitorul primar al orașului Ardud și colegii mei Ionut Onet și Cătălin Filip, am stat azi de vorbă cu oamenii în piața agroalimentară Ardud, centrul orașului și în satul Madaras.

  În urma discuțiilor am identificat următoarele probleme care trebuie și pot fi rezolvate de urgență:

  La Ardud :
  – reabilitarea și modernizarea pieței agroalimentare din oraș.

  – crearea infrastructurii ptr deversarea apelor pluviale, inclusiv pe strada Avram Iancu.

  – refacerea sistemului de canalizarea pe tot teritoriul orașului.

  La Mădaras :
  – reabilitarea și modernizarea drumurilor Agricole.

  Oamenii ne-au primit cu bucurie și cu încredere în PSD și în candidatul nostru, un om implicat și hotărât să rezolve problemelor ardudenilor.

  #alaturideoameni #echipapsd

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE