More


  Accident între Rătești și Beltiug

  - Advertisement -

  Azi ,în urmă cu aproximativ 35 de minute un accident grav a avut loc  între Rătești și Beltiug .Accidentul s-a petrecut după cum zic martori de la fața locului din imprudența șoferului motocicletei .Soferul autoturismului a vrut să vireze la stânga iar motociclistul nu a văzut ce face șoferul și a intrat direct în el.

  Șoferița și doi minori care se aflau în mașină au fost răniți în urma impactului. Și motociclistul a suferit răni, printre care și fracturi și contuzii, dar se pare că starea acestuia era stabilă, fiind conștient.

  În momentul de față se fac cercetări la fața locului și probabil în cel mai scurt timp IJP va da un comunicat de presă cu  mai multe detalii.

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui eveniment rutier, circulația este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor la fața locului, pe DN 19A Satu Mare – Zalău, în zona localității Beltiug, județul Satu Mare. Patru persoane au suferit leziuni pentru care au necesitat transportarea la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism și o motocicletă.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img