More


  ANCHETĂ. Trafic de CARNE VIE în parcările supermarket-urilor din Satu Mare

  - Advertisement -

  Un individ a fost condamnat după ce a fost prins într-un flagrant realizat de polițiști și procurori

  Chiar dacă pentru unii este foarte greu de crezut, în parcările unor supermarket-uri din Satu Mare se derulează un adevărat trafic de carne vie. Femeile sunt vândute ca la piață. Un astfel de traficant de carne vie, Attila H., a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea o fată cu 400 de euro, în parcarea unui supermarket din Satu Mare, titrează Libertatea. Traficantul de carne vie se află la a cincea condamnare pentru trafic de persoane, situație elocventă pentru lipsa de control a fenomenului din partea statului român.

  Anunțuri de vânzare cu poze

  Bărbatul de 42 de ani căutase clienţi pe o reţea de socializare, prin mesaje în care îşi lăuda “marfa”: “e înaltă”, “are buletin”, “23 de ani”, “unde o pui, acolo rămâne”, scrie Libertatea.ro.
  Fata “înaltă” şi de “23 de ani” terminase doar opt clase şi locuia într-o comună din Satu Mare.

  Într-o zi de la sfârşitul lunii martie 2020, după o ceartă în care mama ei i-a reproşat că ea nu aduce niciun ban şi că e doar un blid în plus la masă, fata a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea. Așa a ajuns să-l cunoască pe Attila H., un multirecidivist cu cinci condamnări la activ.
  România era în stare de urgenţă şi oamenii ieşeau din case doar cu declaraţii scrise.

  Attila H. nu avea cum să facă bani de pe urma Anei, obligând-o să se prostitueze pe stradă, aşa că a luat decizia să scape de ea repede şi să o vândă.

  Disperat că în vreme de pandemie nimeni nu mai voia să cumpere fete, acesta a început să dea detalii: “Înaltă”, “Are buletin”, “23 de ani”, “Foarte tare”, “Unde o pui, acolo rămâne”. Apoi a trimis şi câteva poze cu fata, comunicând prețul ei: 400 de euro.

  Cumpărătorul a anunțat Poliția

  Unul dintre potenţialii clienţi ia legătura cu Poliţia şi-l denunţă, iar lui Attila H. i se organizează un flagrant delict. El stabilise ca tranzacţia să aibă loc a doua zi, seara, în parcarea unui supermarket. Denunţătorul dă banii, ia fata, iar în secunda următoare, cei doi sunt înconjuraţi de poliţie. Bărbatul a fost arestat, iar la 1 octombrie 2020 a fost condamnat, pentru trafic de persoane, la 5 ani de închisoare.

  Şi-a vândut nevasta cu 1.500 de euro

  Potrivit Libertatea.ro, traficantul a tranzacţionat-o şi pe propria soție. Cei doi aveau împreună un copil mic, care nu împlinise atunci un an. Acesta şi-a vândut nevasta cu 1.500 de euro, ameninţând-o că nu-şi va mai vedea copilul dacă nu face ce i se spune.

  Aceasta a fost dusă în Brescia şi pusă să se prostitueze la marginea oraşului. Pentru a-l convinge pe românul care o păzea să o lase să plece acasă, într-o zi ea s-a tăiat pe brațul stâng, mutilându-se, însă traficantul n-a fost înduplecat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img