More


  Au fost aprobate și publicate de către AJOFM modelele cererii și declarației pe propria răspundere. Acestea se referă la acordarea unor zile libere pentru părinți

  - Advertisement -

  Modelele cererii și declarației pe propria răspundere prevăzute la art.2 alin.(3) din OUG NR.147/2020 privind acordarea unor zile libere pentru părinți în vederea supravegherii copiilor, în situația limitării sau suspendării activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor în unitățile de învățământ și în unitățile de educație timpurie antrepreșcolară, ca urmare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV 2, au fost aprobate prin Ordin al ministrului Muncii și Protecției Sociale.

  Ordinul nr.1375 al ministrului Muncii și Protecției Sociale a fost publicat în Monitorul Oficial nr.832 din 10 septembrie 2020 și a intrat în vigoare în termen de trei zile de la data publicării.

  Decontarea sumelor acordate de către angajatori salariaților care au solicitat zile libere în condițiile OUG  nr.147/2020 se realizează de către agențiile pentru ocuparea forței de muncă în conformitate cu Procedura de decontare, aprobată prin ordin al președintelui ANOFM.

  Pentru transmiterea documentelor necesare decontării sumelor acordate de către angajatori, ANOFM  pune la dispoziția angajatorului platforma aici.gov.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img