More


  Candidații PNL Satu Mare la alegerile parlamentare, validați de conducerea centrală a PNL!

  =

  Candidații PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare au fost validați, duminică seara, de conducerea centrală a PNL!

  Membrii Comitetului Director Judeţean s-au reunit în şedinţă pentru a decide lista candidaţilor susţinuţi de echipa PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, iar Biroul Permanent Național au validat candidații noștri. În urma unui vot democratic și totodată secret, am stabilit următoarea ierarhie pe listă:

  Camera Deputaților
  1 Cozma Adrian
  2 Savu Ioan
  3 Kira Beniamin
  4 Urs Beniamin
  5 Blidar Ileana
  6 Ghilea Gheorghe Sorin
  7 Silaghi Sergiu

  Senat
  1 Duma Ovidiu Marius
  2 Albu Adrian
  3 Nicoară Romeo Florin
  4 Kichel Nicoleta Anamaria

  ”Am trecut prin toate etapele de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare și în acest moment pornim oficial în competiția din alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

  Le mulţumesc colegilor din echipa PNL Satu Mare pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor.

  Este o onoare, dar, aşa cum bine ştim, şi o mare responsabilitate să reprezinţi interesele comunităților sătmărene și a locuitorilor județului.

  Am alături o echipă bună, pregătită să aducă cele mai bune soluții pentru noi toți. Vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru.

  Vom reclădi România și Satu Mare”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img