More


  CONFLICT. Finanțiștii CER aceleași DREPTURI cu celelalte categorii EXPUSE la CORONAVIRUS

  - Advertisement -

  Finanțiștii sătmăreni solicită acordarea acelorași drepturi salariale cu alte categorii de bugetari expuse contaminării cu coronvirus. Acesta lucru se poate observa clar prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției Gazeta de Nord Vest de Sindicatul Finanțelor Samfisc Satu Mare.

  ”Conducerea Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, împreună cu Sindicatul Finanțelor Samfisc Satu Mare, a urmărit cu mare atenție modul în care autoritățile, Guvernul, pe de o parte și Parlamentul, pe de altă parte, se întrec în acordarea stimulentelor financiare unor categorii de bugetari, fără să țină cont de toate categoriile de salariați bugetari, care se expun, prin specificul activității desfășurate, riscului de a fi infectați cu noul coronavirus.

  Este frustrant pentru un angajat din trezorerie, inspecție fiscală sau colectare, să intre în contact direct cu contribuabilii, să alerge în medii diferite pentru a asigura colectarea veniturilor la bugetul statului și nimeni să nu observe că este la fel de expus la noul virus ca și profesorul sau polițistul!

  Tocmai de aceea am solicitat Guvernului și Parlamentului României să analizeze mult mai atent acordarea corectă și uniformă a stimulentelor financiare pentru toate categoriile de salariați din sectorul bugetar, care sunt expuși prin activitatea lor infectării cu noul coronavirus, pentru a evita profunde disensiuni între categoriile profesionale și a putea întări autoritatea statului în această perioadă dificilă pe care o parcurgem cu toții, nu doar unii dintre noi!”, se arată n comunicatul Sindicatului Finanțelor Samfisc Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img