More


  Despre alegerile locale cu Mircea Govor, la Actualitatea sătmăreană!

  - Advertisement -

  Despre alegeri, aleși, învinși și învingători s-a vorbit miercuri seara la Actualitatea sătmăreană. Invitat în studioul Nord Vest TV a fost chiar managerul televiziunii, Mircea Govor, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, care a vorbit deschis depre rezultatele alegerilor de duminică.

  S-au adeverit previziunile
  Legat de rezultatele din județul Satu Mare, Mircea Govor a amintit că toate previziunile lui făcute înaintea campaniei s-au cam adeverit.
  ”Am spus atunci tot aici la Nord Vest TV că, dacă nu e atent, Albu va deveni istorie. Din păcate, iată că am avut dreptate. Chiar dacă la județ PNL a avut un scor bun, Albu a plătit cu funcția de președinte de filială pentru scorul mic de la municipiu. La fel am spus și despre Adi Ștef că e locomotiva fără vagoane. Așa a fost…el n-a făcut pragul cu ALDE. Îmi pare rău pentru el, rămâne prietenul meu și pe viitor n-ar fi exclus să mai colaborăm în politică. Ce să mai zic de deputatul viitor șomer politic…el a făcut puțin peste 3%. Exact cum i-am prezis”, a punctat la începutul emisiunii managerul Nord Vest TV. Acesta a amintit și de învingători… ”Felicitări Aureliei Fedorca , v-am zis că va lua peste 70% la Negrești Oaș. La fel și la Carei unde Kovacs Eugen e greu de bătut. Îi felicit și pe cei de la UDMR pentru scorul foarte bun scos, practic ei sunt câștigătorii de la locale în Satu Mare”, a mai spus Mircea Govor.

  Aprecieri pentru Radu Roca
  Legat de rezultatele obținute de PSD Satu Mare, Mircea Govor a apreciat că rezultatele sunt ceva mai bune ca și la europarlamentare.
  ”Știu că față de localele de acum patru ani, PSD a pierdut din primari. Dar în condițiile actuale în care partidul a fost în opoziție eu spun că PSD-ul a scos un scor bun. Mai ales la județ, unde primarii aleși s-au zbătut mult, iar Radu Roca merită toate laudele. În condițiile în care a fost nominalizat mai târziu, Radu a făcut un scor peste cel al partidului, s-a luptat pentru fiecare vot din cele peste 19000 luate și să vedem acum cum va arăta configurația la Consiliul Județean”, a punctat Mircea Govor.

  Erau probleme la municipiu, fără Coica
  Legat de situația la municipiu, Mircea Govor spune că aducerea lui Dorel Coica de la PRO România la PSD a fost o mișcare reușită. ” Noi am rupt practic PRO România, iar Doru ne-a adus voturi cât să facem cei trei consilieri. Știu că trei e foarte puțin, nici nu îmi mai aduc aminte de când n-am mai avut așa puțini reprezentanți în Consiliul Local Satu Mare, dar fără Coica poate că acum eram ca la Cluj-Napoca. Nu intram în consiliu!”
  Legat de viitor, Mircea Govor le-a prezis unora dintre candidați că ”vor crește în jos, ca și coada vacii”! ”S-a cam terminat cu deputatul viitor șomer politic. Nicio șansă la parlamentare.”

  Regrete pentru Tășnad, dar…
  Mircea Govor a vorbit și despre situația de la Tășnad și Supur… ”La Tășnad a câștigat Adrian Farcău, un băiat deosebit care cred că va face treabă bună. Sunt convins că în scurt timp vom redeveni colegi . Mie îmi pare rău că nu m-au ascultat colegii de partid și că nu au fost de acord să-l susținem ca independent. Măcar acum pot să merg și eu la primăria din Tășnad să îmi fac o poză în clădirea pe care au construit-o după surpare cu sprijinul meu. În privința Supurului, sigur că sunt supărat că PSD a pierdut funcția de primar. Dar sunt supuranii mei, am făcut foarte multe pentru ei și nici acum nu mă pot supăra pe ei”, a mărturisit Mircea Govor.

  Despre alianțe post- electorale
  Mircea Govor a spus în încheiere că, deși a câștigat cu majoritate la nivel de municipiu, UDMR nu poate ignora partidele românești.
  ”Noi cu PSD-ul am stat patru ani în opoziție, acum cred că putem să ne gândim la un post în administrația municipiului. La județ încă se mai numără voturile, nu e încă nimic finalizat dar o să vedem cum se vor împărți funcțiile”, a spus la final Mircea Govor care a exclus varianta unei alianțe românești mai ales după declarațiile date de premierul Ludovic Orban. Acesta le-a interzis colegilor din PNL să facă alianțe cu PSD-ul în țară!!!
  ”Așteptăm să vedem cum se termină povestea și la Bixad unde îl felicit pe Gică Cârciu, care, în calitate de independent, s-a luptat cu primarul în funcție. Acolo au fost niște lucruri neclare cu urna mobilă, vize de flotant… Mă rog… vom vedea cum se va termina”, a conchis managerul Nord Vest TV.
  Emisiunea Actualitatea sătmăreană de miercuri poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img