More


  Filiala PMP Satu Mare felicitată de președntele Traian Băsescu

  - Advertisement -

  Președinții organizațiilor județene PMP din țară au fost prezenți luni la Consiliul Național unde s-a făcut o analiză a rezultatelor fiecărei organizații județene.

  Sunt trei lucruri foarte importante în urma acestei ședințe notează președintele PMP Satu Mare,Liviu Pop într o postare pe facebook:

  ”1. PMP a trecut procentul de 6%, devenind al treilea partid după numărul de aleși locali!
  În condițiile în care au apărut mai mulți actori pe scena politică, PMP a obținut aproape un procent în plus față de rezultatul de la alegerile locale din 2016 când partidul participa la primele sale alegeri locale.

  2. Partidul Mișcarea Populară Satu Mare, prin prezența președintelui filialei – Liviu Pop, a fost felicitat atât de Președintele de Onoare Traian Băsescu, cât și de Președintele Eugen Tomac, pentru faptul că, alături de echipa lui a reușit să ridice plus-valoare filialei Satu Mare! – 2 consilieri județeni, 37 consilieri locali în județ, mărindu-și cu peste 25 numărul consilierilor locali din județ, comparabil cu alegerile din 2016.

  3. S-a hotărât propunerea semnării unui protocol de colaborare cu PNL pentru crearea de majorităţi de dreapta în Consiliile judeţene şi locale din țară.

  PMP și-a consolidat poziția pe scena politică, am dovedit încă odată faptul că suntem un partid serios, iar scorul de peste 6 la sută este o confirmare în acest sens!

  Ne pregătim de alegerile parlamentare unde suntem convinși că PMP va avea un rezultat de 10+” a notat șeful filialei județene a PMP.

  Reamintim că PMP a fost surpriza alegerilor locale la Satu Mare, partidul reușind să treacă pragul și să intre în Consiliul județean cu doi consilieri. În plus PMP are și 37 de consilieri locali în diferite UAT uri din județ.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img